Имам татуировка, мога ли да правя лазерна епилация върху нея?

Много малко хора се замислят дали окосмяването в дадена зона може да развали страхотния вид на новата им татуировка. За жалост, лазерната епилация върху татуировки е крайно нежелателна – обречена е на изгаряния, като това би довело до разваляне на качеството на самия татус.

Какво можем да направим за вас?

Нашият александритен лазер е толкова прецизен, че успява да обработи авболютно цялата непигментирана кожа около и в самата татуировка до милиметър точност! Не мислете, че щом имате татуировка, то лазерната епилация не е за вас! Съветът ни като експерти е задължително да направите предварителна консултация със специалист по лазерна епилация.

Какво вие можете да направите за себе си?

С грижа за себе си, най-добрата опция е да подготвите тялото и кожата си преди да посетите любимото си тату студио.
Направете пълен курс от Александритна лазерна епилация, за да се отървете от нежеланото окосмяване, а след това се заемете спокойно със скициране и изрисуване на любимите си зони по тялото.

Свържете се с нас, за да изготвим заедно план за премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Можете да ни намерите в гр. Бургас на ул. Съединение 2 или на телефон +359 884 731 310. Очакваме ви!