,,ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ – НЕ МИ Е ПО ДЖОБА!”

Автор: Цветелина Витева – Георгиева

Една от най-често срещаните заблуди относно лазерната епилация е, че е твърде скъпа – в следващите редове ще развенчаем този мит!

Освен това в края на текста ще ви дадем
! БОНУС !

4 съвета – как да направите вашият терапевтичен курс лазерна епилация възможно най-Бюджетен!

   Когато погледнете ценоразписите на дадено студио, в първия момент се стряскате от трицифрени и четирицифрени суми. Затваряте въпросният сайт и звъните на козметичката за пореден болезнен и краткоефективен сеанс с кола маска… или се захващате с домашния епилатор, който ви отнема часове, а в последствие се оказвате с безброй врастнали косъмчета, които правят ужасни възпаления… след около 20/30 дни сценарият се повтаря, защото мислите, че лазерната епилация не е по вашия джоб.


   Лазерната епилация отдавна не е лукс. Нека разгледаме заедно – Защо:

   Най-вероятно вече сте прочели, че за постигане на желаните резултати е нужно да преминете през пълен терапевтичен курс. Обикновено са нужни между 6 и 8 терапевтични сесии, но все пак всичко е строго индивидуално.

   Процедурите се провеждат на определени периоди от време (съобразено с цикъла на растеж на косъма), периодите са различни за различните части от тялото.

   Да вземем за пример (една от най-често терапевтираните зони) интимната област.
Тя се прави на около 45 дни през първите процедури, но тъй като след всяка следваща процедура косъмчетата забавят драстично своето развитие – периодите между процедурите се удължават след всяка следваща.

   Ако да кажем сте наш клиент и се възползвате от актуалната ни промоция на зона интим – на цена за единична процедура – 89лв. и примерно започнете на 1-ви януари, вашата втора процедура трябва да е на 15-ти февруари, третата ви процедура ще е около 3-ти април. (Както виждате март месец бива прескочен – тоест спестени пари!) Обикновено след третата терапия периодът се удължава, тъй като косъмчетата започват да изникват все по-късно. Следователно ако последната ви терапия е била проведена на 3-ти април четвъртата ще се направи около 28-ми май…и така след всяка следваща сесия промеждутъкът ще се удължава.

   Както виждате, когато се разпределят сесиите – сумите също се разпределят и не са толкова плашещи, особено като се има предвид факта, че след приключване на целия курс на лечение с Александритен лазер – вие няма да давате почвече пари и време за обезкосмяване на конкретната зона в следващите 6 до 12 месеца! След това ви предстои единствено поддържаща процедура на половин година или на година!


   Не случайно – в крайна сметка – Александритната лазерна епилация е най-икономичният метод за справяне с нежеланото окосмяване!


   За справка:

Hека сравним варианта – кола маска (като за пример отново даваме интимната област):

Кола маската обикновено се прави всеки месец. Смятаме цената й (между 30  до 35лв) – за една година излиза около 420лв.

Тоест, ако 5 години правите кола маска на интимна област – вие давате около 2100лв.
Ако за същия период – 5 год. се подложите на лечение с Александритен лазер – вие ще дадете 1170лв.
А ако сте минали лечението миналата година то през следващите 5 години вие ще дадете общо около 450лв. за обезкосмяване!


  А ето и обещаните съвети за по-бюджетна лазерна епилация:

1 – Питайте за актуални промоции, но не им се доверявайте докато не сравните със стандартните цени! Много студиа подвеждат своите клиенти с гръмки реклами, които обаче се оказват само маркетингова стратегия. Резултатите почти винаги драстично се разминават с обещанията! Затова – Внимавайте!

В нашият сайт можете да видите стандартните ни цени, както и актуалните ни сезонни промоции на следните линкове:

Лазерна епилация цени
Промоции на лазерна епилация

2 – Пакетните промоции са най-бюджетни! Те могат да се разсрочат, като плащане и излизат най-изгодно!

На следните линкове може да видите нашите пакетни оферти от 3 или 6 процедури:

Пакетни промоции

3 – /Този съвет няма да видите никъде другаде, но за нас в LotusDerm вашите нужди са на 1-во място!/

Ако финансовият въпрос ви тревожи наистина много – винаги можете да удължите периода между процедурите, за да олекотите вашия бюджет – без да застрашавате желаните разултати!!!

Тоест, ако да кажем първата ви терапия е била на 1-ви януари и ви даваме дата за втора процедура на 15-ти февруари – вие може да дойдете на 25-ти или на 30-ти.  По-добре забавете процеса, отколкото да се мъчите с болезнени, неефективни и най-вече скъпи методи за справяне с нежеланото окосмяване! Епилацията с Александритен лазер е единственият метод за лечение на нежеланото окосмяване, който може да бъде едновременно Гъвкав (спрямо вашите време и финанси) и Ефективен в дългосрочен план!

4 – Възползвайте се от ,,Споделена лазерна епилация”

Съберете още две ваши познати (приятелки, сестри, братовчедки, колежки…) свържете се с нас и попитайте за Специалните ни отстъпки за 3-ма (или повече) души! Не е нужно да идвате едновременно, да плащате заедно или да правите едни и същи зони! Колкото повече хора се организирате, за да започнете лазерна терапия заедно – толкова по-бюджетни оферти можем да ви предложим!

В заключение:

Терапията с Александритен лазер е не само най-ефективния метод за справяне – дългосрочно – с нежеланото окосмяване, но и най-пластичния  – което го прави и най-икономичен!!!